Kosmetologi Henna Puumalainen

Olen SKY-kosmetologi ja ripsiteknikko. Valmistuin kosmetologiksi Oulun Kosmetologikoulusta 2017, jonka jälkeen perustin heti oman hoitolan Ouluun Aleksanterinkadulle. Ensimmäisen volyymiripsikoulutuksen kävin 2016 ja ripsiä olenkin tehnyt siitä asti aktiivisesti. Aikaisemmalta koulutukseltani olen tradenomi ja toimin noin 10 vuotta talousassistenttina. Vapaa-aika menee kahden lapseni kanssa touhutessa sekä kuntosalilla.

Työssäni kosmetologina minulle on tärkeää palvella asiakas kiireettömästi, henkilökohtaisesti palvellen. Asiakas tulee hoitooni rentoutumaan, joten tahdon suoda hänelle edellytykset rentoutumiseen ja omaan aikaan. Minulle on tärkeää pitää ammattitaitoni ajan tasalla, joten kouluttaudun jatkuvasti. Pidän kaikenlaisten hoitojen tekemisestä, mutta suosikkejani ovat hemmottelevat hieronnat, kuumakivihieronta ja aromahieronta. Olen saanut asiakkailta palautetta erityisesti jämäkistä mutta lämpimistä otteista sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta.

Toivotan Teidät lämpimästi tervetulleiksi hoitolaamme!

Pigmentointiartisti Jaana Hirvonen

Toimin hoitolassamme kestopigmentointi-artistina sekä ripsiteknikkona. Olen saanut diplomit kestopigmentointeihin vuonna 2019, ripsipidennys koulutuksesta vuonna 2019 ja olen käynyt myös koulutuksen pigmentointien/tatuointien poistoon, sekä vanhojen pigmentointien korjaukseen vuonna 2018. Toimin tällä hetkellä myös tatuoijana, joten ihon anatomia, pigmenttien ainesosat ja niiden laatu on enemmän kuin tuttua 🙂

Olen koulutukseltani maalari ja merkonomi, ja näissä töissä olen toiminut ennen tätä nykyistä uraani.

Työssäni pigmentointien, poistojen ja ripsipidennysten parissa minulle on tärkeintä asiakkaiden toiveet, yksilöllisyys ja palvelun laatu. Asiakkaani ovat yksilöitä, heidän kasvojen luustot ovat erilaisia ja ihon- sekä hiustensävy ovat erilaisia, ja tämä kaikki määrittää asiakkailleni juuri heille sopivat pigmentoinnit, oli kyse huulista, kulmista tai silmänrajauksista. Olen työssäni tarkka ja vaativa, joten pidän huolen koulutukseni laadusta ja pidän oppejani ajantasalla, jotta asiakkaani saavat parhaat mahdolliset ja nykyaikaiset pigmentoinnit ja ripsipidennykset.

Mikäli olet kiinnostunut pigmentoinneista, pyydän teitä tervetulleiksi ilmaiseen konsultaatioon, jotta voimme saada myös Sinulle täydelliset pigmentoinnit.

AJANVARAUS