Mietitkö juuri nyt kuumeisesti, mitä ostaisit lahjaksi läheisillesi? Halpaa tavaraa, ylihintaista tavaraa, muovista rojua Kiinasta tai vielä kauempaa? Kannattaa pysähtyä, ja miettiä asiaa hetki. Onkohan tämä sittenkään hyvä asia isossa mittakaavassa ajateltuna?

Nykytilanteessa nimittäin ei ehkä kannattaisi valuttaa euroja ulkomaille, vaan ostaa vastuullisesti palveluja kotimaasta. Miksipä siis et antaisi pientä kädenojennusta paikallisille firmoille, ja ostaisi heidän palvelujaan myös lahjaksi?

Meiltä saat kaikenhintaiset lahjakortit, joko ostettuna verkkokaupasta tai paikan päältä Pekurinkulmasta. Lahjan saaja voi käyttää sen mihin hoitoon parhaaksi näkee. Emme usko, että kukaan olisi koskaan pahastunut saatuaan pienen hemmotteluhoidon lahjaksi! Osta siis pieni mutta näyttävä pahvi pukinkonttiin, ja tue samalla paikallista yritystä 🙂

Ja jos vielä saamme pyytää.. kohdista ne muutkin ostoksesi tällä samalla mielellä kotimaisille toimijoille, niin koronan runtelema Suomi säilyttää palvelunsa myös vuonna 2021!

Kiitos!