• admin
    Saimme tiimiimme ihanan Saanan! Saana on kosmetologi ja ripsiteknikko. Tämä helpottaa kovasti kiireitämme ja mahdollistaa Jaanalle enemmän aikaa kestopigmentoinneille ja Hennalle kosmetologin töihin. Saana tekee taitavasti klassisia ripsienpidennyksiä ja harjoittelijana volyymipidennyksiä valmisviuhkoilla sekä itsetehdyillä viuhkoilla. Työssään Saana on tarkka ja toteuttaa juuri asiakkaan toiveidenmukaiset pidennykset. Ajan voit varata kätevästi nettiajanvarauksesta tai soittamalla meille 040-1876818. Nähdään Kirsikassa!
  • admin
    Mietitkö juuri nyt kuumeisesti, mitä ostaisit lahjaksi läheisillesi? Halpaa tavaraa, ylihintaista tavaraa, muovista rojua Kiinasta tai vielä kauempaa? Kannattaa pysähtyä, ja miettiä asiaa hetki. Onkohan tämä sittenkään hyvä asia isossa mittakaavassa ajateltuna? Nykytilanteessa nimittäin ei ehkä kannattaisi valuttaa euroja ulkomaille, vaan ostaa vastuullisesti palveluja kotimaasta. Miksipä siis et antaisi pientä kädenojennusta paikallisille firmoille, ja ostaisi heidän palvelujaan myös lahjaksi? Meiltä saat kaikenhintaiset lahjakortit, joko ostettuna verkkokaupasta tai paikan päältä Pekurinkulmasta. Lahjan saaja voi käyttää sen mihin hoitoon parhaaksi näkee. Emme usko, että kukaan olisi koskaan pahastunut saatuaan pienen hemmotteluhoidon lahjaksi! Osta siis pieni mutta näyttävä pahvi pukinkonttiin, ja tue samalla paikallista yritystä 🙂 Ja jos vielä saamme pyytää.. kohdista ne muutkin ostoksesi tällä samalla mielellä kotimaisille toimijoille, niin koronan runtelema Suomi säilyttää palvelunsa myös vuonna 2021! Kiitos!
  • admin
    Saimme juuri julkaistua uudet mahtavat verkkosivut! Kiitoksia Veppi! Tulemme päivittelemään sivuille kaikenlaisia kivoja juttuja kauneudenhoidosta sekä kosmetologin työhön liittyvistä asioista. Ota seurantaan!